Salemans | Particuliere woningbouw
22068
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22068,page-child,parent-pageid-21864,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Particuliere woningbouw

Uitdaging: maximaal woongenot halen uit het bestemmingsplan en budget

U bent enthousiast over uw nieuwe woning of nog te realiseren nieuwbouwwoning. Waarschijnlijk ziet u helder voor u welke stijl u wilt doorvoeren en waar die extra slaapkamer moet komen. Maar past dat wel binnen het bestemmingsplan? En binnen het budget? Salemans Omgevingsontwikkeling & Bouwbegeleiding zorgt ervoor dat het antwoord ‘ja’ is.

 

Oplossing: heldere calculaties, helder inzicht in vergunningstraject, uitstekende banden met gemeenten, denken in oplossingen

1. De basis van ieder goed bouwproject is duidelijkheid. Dat bieden wij ook op het gebied van kosten met onze scherpe calculaties en begrotingen. U weet precies waar u aan toe bent en heeft grip op de zaak.

2. Wij weten hoe gemeenten redeneren. We bouwden in ruim twintig jaar een solide relatie met hen op. Daardoor schatten we eventuele pijnpunten al ver van tevoren in en lossen we die op voordat de vergunningaanvraag überhaupt de deur uitgaat. In onze aanpak staan de juiste toon in de communicatie, gepaste terminologie, oog voor synergie tussen alle aspecten en creativiteit centraal. Bovendien werken we met digitale tekeningen en een digitaal archief dat wereldwijd tot onze beschikking staat. Omdat we daardoor niet afhankelijk zijn van papierwerk, kunnen we op ieder moment en overal aanpassingen verwerken. Bovendien sluit deze methode nauw aan op de werkwijze van gemeenten, zodat zij uw plannen vlotter kunnen verwerken.

3. Wederzijds vertrouwen speelt een belangrijke rol. In ruim twintig jaar bouwden we een solide relatie op met gemeenten en aannemers. Zo leiden we uw plannen vakkundig, soepel en op basis van wederzijds vertrouwen door overheidsorganisaties; van het zoeken naar de perfecte locatie tot het regelen van vergunningen en uiteindelijk de realisatie.

4. Past een slaapkamer niet in het bestemmingsplan? Een doka of aanbouw wellicht wel. Zo geven we gemeenten en provincies de kans om sneller knopen door te hakken. Op die manier realiseren we steeds opnieuw een samenwerking waarin alle neuzen dezelfde richting uitwijzen: die van oplossingen.